1. Wij verkopen woningen op basis van een gedegen marketingplan, verkoopstyling, social media en ons netwerk. We hebben alle middelen in huis om uw woning voor een goede prijs te verkopen.
  2. Wij kennen de markt. Onze beide makelaars zijn niet alleen geboren en getogen in ’t Gooi, ze houden de ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten en laten zich continue bijscholen.
  3. Verkoopstyling. Standaard bij Schouten. Zorgt ervoor dat uw woning de doelgroep optimaal aanspreekt.
  4. Social Media. Door de social media slim in te zetten, vergroten we niet alleen het bereik, maar kunnen we bovendien zeer gericht de markt voor u benaderen.
  5. Ruim en actueel woningaanbod. Als NVM-makelaar hebben wij toegang tot het aanbod van alle regionale makelaarskantoren. Zowel bij aan- als verkoop kunnen we gebruik maken van 3.600 NVM-collega’s. Ook beschikken we over de aanzienlijke huizendatabase van de NVM.
  6. Wij houden ons hoofd koel. Verliefd worden op uw droomhuis is niet verstandig. Zolang de koop nog niet gesloten is, tenminste. En nuchter blijven bij de verkoop van uw huis is al even belangrijk. Schouten Makelaars blijft objectief en deskundig.
  7. Wij kennen de omgeving. Dus wij beantwoorden uw vragen over bijvoorbeeld scholen, openbaar vervoer en andere faciliteiten zonder problemen.
  8. Wij laten regelmatig van ons horen. Communicatie is heel belangrijk. Als u uw huis wilt verkopen of op zoek bent naar uw droomhuis, wilt u weten waar u aan toe bent. We houden u graag op de hoogte.
  9. Deeldiensten. De makelaarsmarkt verandert. Daarom kunt u ons ook alleen voor deeldiensten, zoals een onderhandeling, inschakelen. Prestatiebeloning: we spreken een basis courtagebedrag af en delen voor een percentage mee in de meeropbrengst. U loopt dus geen risico én u weet zeker dat wij ons best doen.
  10. Wij nemen u werk uit handen. Schouten Makelaars regelt alle juridische en zakelijke afwikkelingen voor u. Zoals het opstellen van de koopakte, de notariële contracten, het kadastraal onderzoek, enzovoorts. Zo heeft u nergens omkijken naar.

Neem contact op