Beoordelingen zijn steeds belangrijker in het oriëntatie- en selectieproces van kopers. Behalve voor huizenzoekers zijn deze beoordelingen ook voor Schouten Makelaars een belangrijke bron van informatie. Funda beschikt daarom een praktische functionaliteit: Makelaarsbeoordelingen. Hiermee kunnen cliënten onze dienstverlening als verkoop- of verhuurmakelaars beoordelen.

Onze cliënten geven hun mening over een aantal belangrijke aspecten van de dienstverlening, zoals lokale marktkennis, deskundigheid, service en begeleiding en prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast beschrijven zij hun ervaring en doen mogelijk een aanbeveling. Tenslotte wordt een gemiddeld eindcijfer berekend. Met deze informatie kunnen wij de dienstverlening nog beter afstemmen op de wensen van klanten. Én potentiële klanten kunnen nog beter zien waarom wij als makelaar het beste bij hen past.

Kenmerken

  • Cliënten beoordelen de dienstverlening van ons als verkoop- of verhuurmakelaar.
  • Alleen cliënten zijn ingesteld als verkoper of verhuurder van het object, kunnen een beoordeling schrijven (dus geen anonieme beoordelingen).
  • Hiermee kunnen wij onze dienstverlening verbeteren.
  • Wij plaatsen de beoordelingen door naar de website.

Neem contact op