Ons kantoor

Kiezen voor Schouten Makelaars betekent deskundige en klantgerichte hulp. Van een eigentijds familiebedrijf met alle know-how in huis.

Een hoge verkoopprijs, een reële aankoopprijs, advies, styling en altijd een scherp tarief. Ons team staat voor u klaar om het beste uit de opdracht te halen. Praktisch, zonder omhaal en zonder onnodige kosten. Schouten Makelaars houdt het hoofd koel en blijft voor uw belang opkomen.

* prestatie
* promotie

Via onze netwerken - online, social en face-to-face - bereikt u op een gerichte manier potentiële, serieuze kopers, hun familie en relaties. Onze makelaars zijn geboren en getogen het Gooi, onze roots.

* persoonlijk

Wij zijn een klein team, waardoor wij aandacht kunnen schenken aan u. U bent geen nummer. Schouten Makelaars werkt al drie generaties in het Gooi en heeft daarmee een grote staat van dienst opgebouwd. Vertrouwd en discreet.
aangesloten bij:

NVM / Funda, NWWI en Vastgoedcert
Wilt u kennis met ons maken?

Team Schouten Makelaars
Robert Schouten, Daniëlle Göttgens-Kaljee, Linda Kenter en Rieke Kwint

10 redenen om te kiezen voor Schouten Makelaars

  1. Wij verkopen woningen op basis van een gedegen marketingplan, verkoopstyling, social media en ons netwerk. We hebben alle middelen in huis om uw woning voor een goede prijs te verkopen.
  2. Wij kennen de markt. Onze beide makelaars zijn niet alleen geboren en getogen in ’t Gooi, ze houden de ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten en laten zich continue bijscholen.
  3. Verkoopstyling. Standaard bij Schouten. Zorgt ervoor dat uw woning de doelgroep optimaal aanspreekt.
  4. Social Media. Door de social media slim in te zetten, vergroten we niet alleen het bereik, maar kunnen we bovendien zeer gericht de markt voor u benaderen.
  5. Ruim en actueel woningaanbod. Als NVM-makelaar hebben wij toegang tot het aanbod van alle regionale makelaarskantoren. Zowel bij aan- als verkoop kunnen we gebruik maken van 3.600 NVM-collega’s. Ook beschikken we over de aanzienlijke huizendatabase van de NVM.
  6. Wij houden ons hoofd koel. Verliefd worden op uw droomhuis is niet verstandig. Zolang de koop nog niet gesloten is, tenminste. En nuchter blijven bij de verkoop van uw huis is al even belangrijk. Schouten Makelaars blijft objectief en deskundig.
  7. Wij kennen de omgeving. Dus wij beantwoorden uw vragen over bijvoorbeeld scholen, openbaar vervoer en andere faciliteiten zonder problemen.
  8. Wij laten regelmatig van ons horen. Communicatie is heel belangrijk. Als u uw huis wilt verkopen of op zoek bent naar uw droomhuis, wilt u weten waar u aan toe bent. We houden u graag op de hoogte.
  9. Deeldiensten. De makelaarsmarkt verandert. Daarom kunt u ons ook alleen voor deeldiensten, zoals een onderhandeling, inschakelen. Prestatiebeloning: we spreken een basis courtagebedrag af en delen voor een percentage mee in de meeropbrengst. U loopt dus geen risico én u weet zeker dat wij ons best doen.
  10. Wij nemen u werk uit handen. Schouten Makelaars regelt alle juridische en zakelijke afwikkelingen voor u. Zoals het opstellen van de koopakte, de notariële contracten, het kadastraal onderzoek, enzovoorts. Zo heeft u nergens omkijken naar.


 

Schouten Makelaars

Kantoor Vestiging Schouten Makelaars

Adresgegevens

Vlietlaan 74
1404 CE Bussum

Routeplanner