Ons Team

Ons Team staat voor u klaar.

 

Schouten Makelaars

Robert Schouten
Robert Schouten
NVM beëdigd makelaar en taxateur og
Als derde generatie en naamdrager van ons kantoor. Hij is sinds 1998 actief in de makelaardij. Hij is een relaxte betrouwbare makelaar in hart en nieren. Robert is een geboren en getogen Bussumer en woont al twintig jaar in Hilversum. Hij kent de woningmarkt als zijn broekzak en geeft reële adviezen. Robert is een sportieveling: hij fietst graag en tennist veel. En bij het aanbreken van het winterseizoen staan de ski’s al klaar om meegenomen te worden
Daniëlle Göttgens-Kaljee
Daniëlle Göttgens-Kaljee
NVM Makelaar-Taxateur / Verkoopstylist
Ervaren en enthousiaste makelaar en verkoopstylist. Ze vindt het iedere keer weer een enorm leuke uitdaging om mensen te adviseren bij het verkoopklaar maken van hun woning. Op deze manier gaat de verkoop van een woning ook meteen goed van start. Daniëlle is een geboren en getogen Hilversummer, werkt sinds 2000 al in de makelaardij en sinds 2006 bij Schouten Makelaars. Zij heeft drie puberende jongens die fanatiek zeilen bij de Vrijbuiter. Ze houdt van skiën, hardlopen en lekker genieten met het gezin op de Loosdrechtse plassen.
Linda Kenter-van den Esschert
Linda Kenter-van den Esschert
Office Manager
Office Manager
Na jarenlang in de hospitality industrie gewerkt te hebben, in verschillende ondersteunende functies, ben ik nu al weer enige tijd werkzaam als office manager bij Schouten makelaars. Een hele andere tak van sport maar met veel raakvlakken.

In mijn vrije tijd ben ik druk als taxichauffeur voor mijn beide dochters en spreek ik graag af met vrienden, lekker hapje eten of een drankje doen. Daarnaast probeer ik ook nog wat tijd in te plannen om te fitnessen of te tennissen.
Rieke Kwint
Rieke Kwint
Office Manager
De wereld van het vastgoed heeft me altijd getrokken. Mijn eerste bijbaantje was bij een makelaar en na te hebben gewerkt als onroerend goed jurist, ben ik sinds kort weer terug waar ik ooit begonnen ben, de makelaardij!
Wat is het leuk om klaar te kunnen staan voor mensen die een van de grootste beslissingen van hun leven nemen, de aan- of verkoop van hun woning.
Een dynamische wereld, geen dag is hetzelfde.

Sinds enkele jaren woon ik met veel plezier met mijn man en twee kinderen in Bussum. Een fijne plek om je kinderen groot te brengen!