Huis verkopen

Goed, gedegen en snel verkopen

Een woning verkopen gaat altijd gepaard met emoties. Die horen erbij. Toch wilt u zeker weten dat u ook de juiste zakelijke beslissingen neemt. Schouten Makelaars zorgt ervoor dat u niets over het hoofd ziet, vanaf de intake tot en met de afwikkeling bij de notaris.

Bij Schouten Makelaars maken we een punt van persoonlijke aandacht. Uw wensen en verwachtingen spreken we vooraf door. Natuurlijk zorgen we ervoor, dat we een compleet beeld krijgen van uw woning om de meest effectieve verkoopstrategie te bepalen. En wordt ieder verkoopargument in woord en beeld benadrukt bij de presentatie van uw woning, of dat nu op Funda is, of bijvoorbeeld in een brochure, advertentie, online of via social media.

Verkoopstyling van uw woning, aantrekkelijke foto’s en een actieve benadering van uw doelgroep zijn bij Schouten Makelaars belangrijke ingrediënten voor een geslaagde verkoop. Dat geldt trouwens ook voor het enthousiast en vakkundig rondleiden van serieuze gegadigden en scherp onderhandelen met potentiële kopers. De kosten voor onze verkoopondersteuning verdient zich in vrijwel alle gevallen ruimschoots terug.

U kunt bij ons de verkoop van uw bestaande woning en de aankoop van een nieuwe woning prijstechnisch gunstig combineren.

Wilt u meer weten?


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring