Verkoop

Goed en snel verkopen doe je zů!

Een woning verkopen gaat altijd gepaard met emoties. Die horen erbij. Toch wilt u zeker weten dat u ook de juiste zakelijke beslissingen neemt. Schouten Makelaars zorgt ervoor dat u niets over het hoofd ziet, vanaf de intake tot en met de afwikkeling bij de notaris.

De markt en de juiste prijs

Een goede makelaar weet onder alle omstandigheden precies wat mensen willen, hoe zij zoeken en wat zij bereid zijn te betalen. Dat is maar goed ook, want In de huidige markt is de juiste vraagprijs essentieel. Bij Schouten Makelaars kennen we de woningmarkt als onze broekzak en en hebben we onbeperkt toegang tot de informatiesystemen van de NVM. Bovendien kunnen we putten uit de kennis van ons uitgebreide netwerk (dat naast NVM makelaars ook 100 andere collegaís telt). Maar er is meer. Bij Schouten kunnen we u een hogere ranking op Funda bieden, ook wanneer uw woning zich op een minder courante plek bevindt. Tel daar . een optimale presentatie van uw woning en slim gebruik van social media bij op en u kunt er zeker van zijn dat wij iedere potentiŽle koper voor uw woning feilloos weten te vinden. En zij u!

Verkopen met aandacht

Bij Schouten Makelaars maken we een punt van persoonlijke aandacht. Uw wensen en verwachtingen spreken we vooraf tot in detail door. Natuurlijk zorgen we ervoor, dat we een compleet beeld krijgen van uw woning om de meest effectieve verkoopstrategie te bepalen. En wordt ieder verkoopargument in woord en beeld benadrukt bij de presentatie van uw woning, of dat nu op Funda is, of bijvoorbeeld in een brochure of advertentie.

Verkoopstyling van uw woning, aantrekkelijke fotoís en een actieve benadering van uw doelgroep zijn bij Schouten Makelaars belangrijke ingrediŽnten voor een geslaagde verkoop. Dat geldt trouwens ook voor het enthousiast en vakkundig rondleiden van serieuze gegadigden en scherp onderhandelen met potentiŽle kopers. En de kosten voor onze inspanningen? Die verdient u dankzij onze werkwijze ruimschoots terug. Dat is nog eens meerwaarde!

Gecombineerde dienstverlening

Wilt u gebruik maken van onze expertise bij het verkopen van uw huidige woning ťn de aankoop van een nieuwe woning? Dan worden onze voorwaarden en tarieven er alleen maar aantrekkelijker op. In een vrijblijvend gesprek vertellen we u er graag alles over.