Referenties

Verkoop uitgebouwde hoekwoning in Naarden
Schouten Makelaars is een prettige makelaardij met een no-nonsense mentaliteit, die het gevoel geeft dat je een goede balans hebt gevonden tussen het emotionele en zakelijke aspect van het (ver)kopen van je huis Als follow-up van het hele traject, kun je nog na de verhuizing een kop koffie met hen drinken op kantoor ;)

DaniŽlle Mulder


Verkoop helft van dubbel woonhuis in de bloemenbuurt in Hilversum
Wij hebben Schouten Makelaars als prettige makelaar ervaren omdat de communicatie altijd to the point en open was en er nergens druk op werd uitgeoefend.

Karen en Bart


Verkoop jaren Ď30 hoekvilla
Door de persoonlijke benadering met veel aandacht voor details hebben wij de dienstverlening van uw kantoor als prettig ervaren.

Fam. van der Linden


Verkoop middenwoning in Kortenhoef
Wij willen jullie enorm bedanken voor jullie fantastische inzet! Jullie hebben geweldig werk geleverd. Super dat het ook allemaal zo snel verkocht en gekocht is, sneller dan we hadden gehoopt. Het was een hele fijne samenwerking. Bedankt voor alles.

Daphne, Renť en Vera.


Aankoop woonhuis in Bussum
Ben jullie echt meer dan dankbaar en zal dit ook zeker niet onder stoelen of banken steken wanneer iemand in mijn omgeving een aan- of verkoopmakelaar zoekt. Ben zeer onder de indruk ook van de manier waarop jullie zijn omgegaan met de spanningen tussen mijn ex-man en mij. Jullie hebben vaak als mediator opgetreden en ik ben me ervan bewust dat dat niet de taak van een makelaar is. Toch hebben jullie dat wel gedaan en met resultaat. Nogmaals heel veel dank voor alle inspanningen!

Martine


Aankoop helft van een dubbele villa in Bussum
Bussum was voor ons nieuw terrein, dus wij zochten een makelaar die ons van A tot Z kon helpen om een nieuw huis te vinden. In een periode van 4 maanden hadden we nauw contact met Schouten Makelaars totdat we uiteindelijk ons droomhuis vonden. We kregen de indruk dat Robert Schouten het net zo belangrijk vond om voor ons het perfecte huis te vinden, als wij dat zelf vonden. Doordat hij onze wensen goed kende, waren bezichtigingen selectief en doelgericht. Ook de onderhandeling over de prijs van ons nieuwe huis verliep onder zijn begeleiding soepel. Genoeg reden dus om Schouten Makelaars aan iedereen aan te raden!

Familie de Wit


Verkoop charmante middenwoning in Hilversum
Met een aantal goede adviezen over het aanbrengen van kleine verbeteringen aan ons huis hebben wij ons huis super snel en boven de vraagprijs verkocht. Schouten Makelaars had echt gevoel voor de sfeer van mijn huis en dat vond ik heel belangrijk. Verkopen van je huis doe je maar een paar keer in je leven en als je ergens met veel plezier hebt gewoond is het fijn dat de verkoopmakelaar dat op waarde weet te schatten. Het gaat niet alleen om vier muren met een woonoppervlakte en het aantal kamers. Het gaat ook om het gevoel dat een huis oproept en de sfeer. Het huis had sfeer en Schouten Makelaars zag dat en benutte dat perfect voor een succesvolle verkoop.

Hans en Esther


Verkoop stadswoning te Hilversum
Wij kregen het gevoel dat de mensen ťcht met je meedenken, en daarbij alle tijd voor je nemen. Er was veel aandacht voor het nemen van de foto's, en het plaatsen van de advertentie. Het resultaat was er dan ook naar: zeer snel verkocht! Een prettige omgang met alle partijen. In eerste instantie wilden wij de aankoop van ons nieuwe huis zelf doen, maar in verband met de goede ervaring bij Schouten Makelaars hebben we besloten om ook dit aan hen over te laten. Bij dit kantoor werken mensen met hun hart, vooral DaniŽlle!

Familie Klomp


Aankoop middenwoning in Naarden
Toen ik een jaar geleden op zoek ging naar een nieuw huis was het voor mij vanzelfsprekend dat ik Robert Schouten belde. Hij kent mijn situatie en had al eerder huizen aan- en verkocht. Ik zou zelf nooit via internet of zelfstandig een woning aankopen, ik ben van mening dat een makelaar meerwaarde biedt en zichzelf "terugverdiend". Schouten Makelaars staat voor mij voor een prettige, ontspannen en vooral betrouwbare benadering. Mijn huidige woning, een zeer gewild object, heb ik mede verkregen door de doortastendheid van mijn makelaar.

Familie Zwiers