Blijft u zoeken... of wordt het Schouten Makelaars?

Daniëlle Göttgens-Kaljee, enthousiaste makelaar en verkoopstylist. Daniëlle vindt het iedere keer weer een enorm leuke uitdaging om mensen te adviseren bij het verkoopklaar maken van hun woning. Op deze manier gaat de verkoop van een woning ook meteen goed van start. Daniëlle heeft drie jongens op de basisschool en houdt van yoga, hardlopen en lekker genieten op de Loosdrechtse plassen.


Robert Schouten, relaxte en betrouwbare makelaar in hart en nieren. Robert werd geboren in Bussum en woont al vijftien jaar in Hilversum. Hij kent de woningmarkt als zijn broekzak en geeft reële adviezen. Robert is een sportieveling: hij fietst graag en tennist veel. En bij het aanbreken van het winterseizoen staan de ski’s al klaar om meegenomen te worden!


Hélène Hartig-Torsing, veelzijdige secretaresse. Hélène staat voor iedereen klaar, is de spil van het kantoor en zorgt er elke keer weer voor, dat alles op rolletjes loopt.In haar vrije tijd is zij met haar twee dochters op de manege te vinden, of hardlopend in de Gooise bossen. Voor sushi mag je haar altijd wakker maken!