Blijft u zoeken... of wordt het Schouten Makelaars?

Kiezen voor Schouten Makelaars is kiezen voor deskundige en klantgerichte hulp, voor een eigentijds familiebedrijf met drie generaties ervaring in de makelaardij. Op ons kantoor in Bussum werkt een actief en deskundig team van makelaars. Wij kennen de lokale en regionale onroerendgoedmarkt als onze broekzak en ons NVM-lidmaatschap is uw waarborg voor uitgebreide praktijkervaring en een gedegen opleiding in de makelaardij. Of wij nu full-service, op basis van prestatiebeloning of met een deeldienst voor u aan de slag zijn, in verreweg de meeste gevallen verdienen wij uw investering ruimschoots terug.

Het succes van Schouten Makelaars…

…is eigenlijk geen geheim. Wij nemen u en ons vak gewoon uiterst serieus. Dat betekent onder meer, dat we volle aandacht hebben voor product, prijs, plaats, presentatie en promotie. En dankzij onze succesvolle combinatie van expertise, persoonlijke aandacht en scherpe tarieven, zijn al bijzonder veel tevreden klanten u voorgegaan. Dat geeft vertrouwen, dat is ons streven.

Wij verwelkomen u graag bij onze vestiging in Bussum. Natuurlijk kunt u ons ook eerst bellen (035-6915715.) of mailen. Tot ziens!

Het team van Schouten Makelaars”

Bekijk hier onze brochure

Daniëlle Göttgens-Kaljee, enthousiaste makelaar en verkoopstylist. Daniëlle vindt het iedere keer weer een enorm leuke uitdaging om mensen te adviseren bij het verkoopklaar maken van hun woning. Op deze manier gaat de verkoop van een woning ook meteen goed van start. Daniëlle heeft drie jongens op de basisschool en houdt van yoga, hardlopen en lekker genieten op de Loosdrechtse plassen.

Robert Schouten, relaxte en betrouwbare makelaar in hart en nieren. Robert werd geboren in Bussum en woont al vijftien jaar in Hilversum. Hij kent de woningmarkt als zijn broekzak en geeft reële adviezen. Robert is een sportieveling: hij fietst graag en tennist veel. En bij het aanbreken van het winterseizoen staan de ski’s al klaar om meegenomen te worden!

Hélène Hartig-Torsing, veelzijdige secretaresse. Hélène staat voor iedereen klaar, is de spil van het kantoor en zorgt er elke keer weer voor, dat alles op rolletjes loopt.In haar vrije tijd is zij met haar twee dochters op de manege te vinden, of hardlopend in de Gooise bossen. Voor sushi mag je haar altijd wakker maken!

Marcel Schouten