Funda referenties

Beoordelingen zijn steeds belangrijker in het oriŽntatie- en selectieproces van kopers. Behalve voor huizenzoekers zijn deze beoordelingen ook voor Schouten Makelaars een belangrijke bron van informatie. Funda beschikt daarom een praktische functionaliteit: Makelaarsbeoordelingen. Hiermee kunnen cliŽnten onze dienstverlening als verkoop- of verhuurmakelaars beoordelen.

Onze cliŽnten geven hun mening over een aantal belangrijke aspecten van de dienstverlening, zoals lokale marktkennis, deskundigheid, service en begeleiding en prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast beschrijven zij hun ervaring en doen mogelijk een aanbeveling. Tenslotte wordt een gemiddeld eindcijfer berekend. Met deze informatie kunnen wij de dienstverlening nog beter afstemmen op de wensen van klanten. …n potentiŽle klanten kunnen nog beter zien waarom wij als makelaar het beste bij hen past.

Kenmerken:

  • CliŽnten beoordelen de dienstverlening van ons als verkoop- of verhuurmakelaar.
  • Alleen cliŽnten zijn ingesteld als verkoper of verhuurder van het object, kunnen een beoordeling schrijven (dus geen anonieme beoordelingen).
  • Hiermee kunnen wij onze dienstverlening verbeteren.
  • Wij plaatsen de beoordelingen door naar de website.