Aankoop

Ontspannen en goed geïnformeerd de huizenmarkt op!

Bij het kopen van een woning komt zoveel méér kijken dan een wensenlijstje. Bovendien kan het als koper flink lastig zijn je niet door emoties te laten leiden. Dat weten we bij Schouten Makelaars maar al te goed. Daarom kunt u bij ons als NVM makelaar altijd rekenen op objectief en deskundig advies, van zoekopdracht tot overdracht. U wilt bepaalde zaken zelf regelen? Geen probleem. We bieden scherpe tarieven voor deeldiensten op het gebied van aankoop en maken desgewenst afspraken met u over prestatiebeloning.

Natuurlijk kennen we bij Schouten Makelaars de lokale en regionale onroerendgoedmarkt: we weten precies wat het actuele aanbod is en hoe vraagprijzen zich verhouden tot de werkelijke waarde van de aangeboden woningen. Met onze heldere adviezen ten aanzien van financiële, bouwkundige en juridische aspecten blijft u bij ons door de bomen gewoon het bos zien. Hebben we uw droomhuis gevonden, dan kunt u erop rekenen dat we scherp voor u onderhandelen. Zo worden onze kennis en ervaring úw winst. Goed om te weten, wanneer u op het punt staat zich op de huizenmarkt te begeven.

Meer weten? We lichten onze aankoopdiensten in een vrijblijvend gesprek graag toe. En als u wilt, kunt u ook in de praktijk en zonder verplichtingen kennismaken met Schouten Makelaars: ter introductie gaan we graag een keer met u op pad. Bel voor een afspraak 035-6915715 of mail ons direct.