Zwarte Woud 37 UTRECHT, Lunetten

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Tussenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2000
Wijk  :  Lunetten
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Energielabel  :  Klasse A
Woonoppervlakte  :  127 m²
Inpandige ruimte  :  8 m²
Perceeloppervlakte  :  101 m²
Inhoud  :  450 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Normaal, zuidwest, 3.10 x 4.70 m
Parkeergelegenheid  :  Carport
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, gang, tochtportaal
Omschrijving:
Zwarte Woud 37 te Utrecht (Lunetten).

Ruime (ca. 127 m) en sfeervolle, goed onderhouden eengezinswoning met o.a. een eigen parkeerplaats, binnentuin, dakterras en vier slaapkamers. Deze woning is zeer geschikt om als stel of met een gezin te bewonen en is uitermate gunstig en kindvriendelijk gelegen. Voor de dagelijkse boodschappen is er op loopafstand een winkelgebied, er zijn diverse basisscholen, BSO's en kinderdagverblijven. Daarnaast biedt Lunetten alle faciliteiten om prettig te wonen o.a. een bibliotheek, fitnesscentrum, recreatieplas, diverse sportverenigingen (o.a. voetbal en tennis), goed openbaar vervoer, een eigen NS station, goede verbindingen met diverse uitvalswegen (A-27, A-28, A-12 en A-2). En op nog geen kwartier fietsen bent u in het centrum van Utrecht of lekker buiten in Amelisweerd.

Vraagprijs betreft een bieden vanaf prijs!

Indeling begane grond: entree, toilet met fontein en meterkast, ruime woonkamer (6.40 x 4.50) v.v. vaste kast, eikenhouten vloer en toegang tot naar de patiotuin. Moderne keuken wit(3.94 x 2.54) in hoekopstelling v.v. inbouwapparatuur. Berging zowel bereikbaar vanuit de keuken, de patiotuin als vanaf de straat.

1e verdieping: Overloop v.v. vaste kast met CV opstelling, drie slaapkamers resp. voor (4.50 x2.92) achter (4.16 x 2.26) en (2.90 x 2.14). moderne badkamer v.v. inloopdouche, wastafelmeubel, 2e toilet en design radiator.

2e verdieping: Bereikbaar d.m.v. een open trap, ruime slaapkamer(mogelijkheid voor 2) met toegang tot een groot dakterras (3.26 x 4.50).

Bijzonderheden: Bouwjaar, ca. 2000, woonoppervlakte ca. 127 m, inhoud ca. 450 m. perceel grond 101 m. De grond is uitgegeven in erfpacht door de gemeente Utrecht, waarvan de canon eeuwigdurend is afgekocht. De woning is optimaal gesoleerd en geheel v.v. dubbel glas.
Zowel de patiotuin (4.70 x 3.10) als het dakterras (4.50 x 3.26) hebben een gunstige zonligging op het zuid/westen.

HR ketel 2014, badkamer 2010, Politie keurmerk veilig wonen. Oplevering: In overleg.
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Guamstraat 2, 1339 NB Almere
Telefoon: 036-3030249
E-mail: almere@schoutenmakelaars.nl
Internet: www.schoutenmakelaars.nl